Påmelding til «En reise i fred» er i gang

Vi er tidlig ute, plutselig er det en ny høst og vi starter igjen opp «En reise i fred». Også i år reiser vi 8 dager i Europa.

FOR Å BLI KJENT med hverandre og oss selv før vi reiser, arrangeres det fire kvelder i forkant. Målet er at vi skal bli bevisste de tanker vi har og de valg vi tar. Datoer:
temakveld onsdag 6.september
foreldremøte onsdag 13. september (ALLE ungdommer må også møte denne dagen!)
temakveld onsdag 20. september
temakveld onsdag 27. september
Vi får historien og opplever CARL FREDRIKSEN TRANSPORT fra andre verdenskrig. «Transportselskapet» var en større flyktningeoperasjon som startet i Oslo og endte i Sverige. Ca. 1000 personer ble reddet på denne måten i løpet av de seks ukene operasjonen pågikk. Turen gikk blant annet gjennom Skedsmo. Ingen skoleungdom har tidligere blitt guidet denne turen.
Dato: søndag 24. september.
I SKOLENS HØSTFERIE går turen til Polen og Tyskland med buss. Turen er en temareise som gir oss et innblikk i 2. verdenskrigs konsentrasjonsleire og systemer i gamle Øst-Tyskland. Sightseeing i Krakow og Berlin inngår også. Også i er det 8 dager! Planen er å få med oss Auschwitz, Ravensbrück og Sachsenhausen.Dato: uke 40, lørdag 30. sept til lørdag 7. oktober

Arrangementene er åpne for alle ungdommer mellom 13 og 18 år fra Skedsmo. Egenandelen er kr 3000,- per person.

Alt er satt sammen til én pakke. Du melder deg på alle de tre delene i ett; «En reise i fred». Det er ikke anledning til å melde seg på bare Polen-turen.

Vi har dessverre ikke kapasitet eller mulighet til å ta i mot etablerte grupper fra skoler eller andre foreninger eller organisasjoner. Ungdom som tidligere har deltatt må vike om bussen blir fullbooket.

For mere informasjon eller påmelding ta kontakt!
mobil 90 14 53 60
enreiseifred@skedsmo.redcross.no
finn oss på Facebook.

Med forbehold om små justeringer av datoer og eventuelle skrivefeil.

MELD DEG PÅ HER!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.